Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/dynamic/poeziipentrucopii.info/www/lib/db.php on line 2 Poezii pentru copii : Povestea din minte

Poezii - Home

Povestea din minteMie îmi plac poveștile, dar, într-o zi, am încremenit: trei povești care vorbeau între ele am auzit.
Nu mi s-a părut, sunt un povestitor serios, cu picioarele pe pământ, așa că țin foarte bine minte fiecare cuvânt:

- Dragele mele surioare, spunea o poveste nemuritoare, cred că este cât se poate de firesc să ne aliem împotriva copiilor care nu mai citesc.

- Tu te asculți? râdea în hohote o poveste scurtă, ținându-se cu două rânduri subțirele de burtă. Cu copiii n-ai nici o șansă. Ăștia, dacă nu te plac, te răsfoiesc numai ca să îți vină de hac. Ca să-ți demonstreze – știi și tu, ce-ți mai zic - că au pierdut timpul cu tine, că n-au rămas cu nimic.

- Ia, nu te mai băga, zise atunci o poveste din mintea mea. Lasă copiii în pace. Fiecare citește ce-i place. Și dacă nu vor să ne citească, e treaba lor. În ce mă privește, eu pot dovedi că vina este a unui povestitor...


Colectia: Poezii pentru copii

Trimite si tu o poezie pentru copii! Trebuie sa iti creezi un cont pe siteul de Poezie Romania si textele tale incadrate ca "poezii pentru copii" vor aparea si acolo si pe acest site.


Top Cultural Sites