Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/dynamic/poeziipentrucopii.info/www/lib/db.php on line 2 Poezii pentru copii : Povestea unei regăsiri

Poezii - Home

Povestea unei regăsiri



Un mare povestitor își dădu într-o zi întâlnire cu personajele sale. Era foarte, foarte emoționat. Pe unele nu le mai văzuse din vremea copilăriei, când se apleca, fără să știe de ce, asupra hârtiei.
Începu chiar să tremure un pic, amintindu-și de toți porcușorii de cerneală care guițau în caietul unui pitic... Dar, să nu vă mire, până și pe ei îi chemase la întâlnire.


Urmau să-și facă apariția, din cărțile tipărite pretutindeni în lume, tot felul de personaje misterioase, de la prinți și prieteni imaginari, la zâne și sirene duioase. De la fetițele cuminți și băiețeii ghiduși, la tot felul de animale, plante și spiriduși. Doar vrăjitoarele nu erau invitate și, desigur, duhurile cele rele și necurate.


În sufletul lui, se simțea acum pregătit să-i revadă pe toți cei despre care a scris atât de frumos, dar, nu o să vă vină să credeți, nu era încă gata pentru întâlnirea în lumea de dincolo de cuvinte...cu mama și tata.




Colectia: Poezii pentru copii

Trimite si tu o poezie pentru copii! Trebuie sa iti creezi un cont pe siteul de Poezie Romania si textele tale incadrate ca "poezii pentru copii" vor aparea si acolo si pe acest site.


Top Cultural Sites